Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2021, 18:11

Radičević nastavlja karijeru u Poljskoj

Igraće za Trefl Sopot

Još jedna promena kluba za Nikolu Radičevića. Srpski plejmejker napustio je Promiteas i uputio se ka Poljskoj gde je našao novu sredinu. Nastupaće za Trefl Sopot iz Poljske.

Zanimljivo je da je Radičević potpisao bukvalno u poslednjem minutu, zapravo 25 minuta pre zatvaranja transfer prozora u Poljskoj.

Trefl je upao u problem jer mu se povredio Ti Džej Hovs, tako da je Radičević došao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao njegova zamena jer Hovsa čeka duža pauza zbog povrede zadnje lože. Pa je klub odlučio da iskoristi šansu i u poslednjim momentima prelaznog roka dovede pojačanje.

Inače, Trefl je mlad tim, osnovan 2009. godine. Trenutno je šesti na tabeli i ima skor od 14 pobeda i 10 poraza.

Radičeviću nije prijao Promiteas, odigrao je samo četiri utakmice i imao u proseku 3,5 poena, 1,5 skokova i asistencija. Na pet utakmica u Evrokupu beležio je prosečno 6,6 poena i 3,6 asistencija.

Srpski košarkaš u karijeri je igrao za Sevilju, Crvenu zvezdu, Gran Kanariju, Trento, Mursiju i Promiteas.

Transfer last minute w @treflsopot i to dosłownie, bo dopięty na kwadrans przed zamknięciem okna. Serb Nikola Radicević ma zastąpić kontuzjowanego TJ Hawsa.https://t.co/LdZMAkUcOL

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.