Pronađen nož O Džeja Simpsona?

Izvor: VOA, 04.Mar.2016, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen nož O Džeja Simpsona?

U Sjedinjenim Državama u toku je istraga noža koji je navodno pre više godina pronađen u bivšem domu O Džej Simpsona, koji je oslobođen optužbi za ubistvo bivše supruge Nikol Braun Simspson i njenog prijatelja Rona Goldmena 1994. godine.

Policijski zvaničnici saopštili su da je nož navodno pronašao jedan građevinski radnik, možda tokom rušenja Simsponove kuće i da je zatim predat sada penzionisanom policajcu.

Nož je pronađen prošlog meseca, >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << ali zvaničnici nisu saopštili kako, navodeći da autentičnost priče još nije potvrđena.

Oružje koje je upotrebljeno za ubistva već decenijama je misterija. Nikol Simpson i Ron Goldmen ubijeni su 12. juna 1994. godine, posle čega je održano “suđenje veka” na kojem je bivši sportista, u oktobru 1995, oslobođen optužbi nakon što je porota zasedala samo četiri sata.

O Džej Simpson trenutno služi zatvorsku kaznu u Nevadi zbog otmice i pljačke 2008. godine.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Pronađen nož O Džej Simpsona?

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Mar.2016, 00:01

Američka policija ispituje nož koji je navodno pre više godina pronađen u bivšem domu O Džej Simpsona, koji je oslobođen optužbi za ubistvo bivše supruge Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Rona Goldmena 1994. godine...Policijski zvaničnici saopštili su da je nož navodno pronašao jedan...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.