Program Elektrane Exit festivala

Izvor: B92, 10.Jun.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Program Elektrane Exit festivala

Ove godine na "Elektrani", jednoj od najpopularnijih bina "Exit" festivala, uživo nastupaju "Faderhead" i "Colony 5", a di džej setove imaće "Hadouken", "Bass Junkie", "Gucci Soundsystem", "Diplomat & Lloyd Da Zoid", Ned Majka, "Symbol One" i drugi.

"Faderhead", "one-man-band” iz Hamburga, poznat po zvuku koji je mračan i agresivan, postignut primenom živih sintova i ritam mašina, imaće živi nastup u četvrtak, 9. jula, a podrška će mu biti Marko Viskonti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << (XP8, Grendel). Istoga dana na "Elektrani" nastupa i "Colony 5", švedski bend koji čine P. O. Svenson i Magnus Lifdal.

"Bass Junkie", di džej i producent iz Majamija, predstaviće se u petak, 10. jula, kao i elektro-tehno duet iz Velike Britanije "Diplomat + Lloyd Da Zoid".

Trećeg dana festivala na "Elektrani" publika će prvo moći da vidi "Lo-Fi-Fnk", a zatim i aktuelne beogradske 'nu rejv/dens/indi' disk džokeje "Banana Rave", "Felony Flatz" i Tobija Brundina. Iste večeri sa njima su na bini i nosioci hrvatskog popularnog projekta "Symbol One".

U nedelju, 12. jula na Elektrani nastupaju Nad Majka (Nad Mika) i "Gucci Soundsystem".

Na Elektrani će nastupiti preko 50 izvođača, a vizuelnu podršku tokom četiri dana žurke pružiće vi džejevi "Dekstroza", "Tashana" i "Chelsea Girls".

Deseti "Exit" trajaće ove godine od 9. do 12. jula, a na njemu će nastupiti Lili Alen, "Arctic Monkeys", "Manic Street Preachers", "KoRn", Pati Smit, "Kraftwerk", Mobi, "Prodigy", "Madness" i brojni drugi izvođači na preko 20 festivalskih bina.

Od 12. maja u prodaji u prodaji su jednodnevne ulaznice za "Exit". Cene ulaznica za četvrtak 9. i petak 10. jul su iste i iznose 3490 dinara, dok ulaznice za subotu 11. i nedelju 12. jul koštaju po 3990 dinara. Četvorodnevne ulaznice se prodaju po aktuelnoj ceni od 5990 dinara, a njihova finalna cena biće 9990 dinara.

Ulaznice za "Exit" festival direktno se prodaju u filijalama "Erste" banke i u "Gigstix" prodavnicama.

Od 6. do 15. jula, na novoj lokaciji novosadske plaže „Oficirac" biće otvoren kamp "Exit" festivala. Cena narukvice koja omogućuje desetodnevni boravak u kampu košta 2400 dinara i može se poručiti preko sajta Exitfest.org.

Elektrana 2009:

četvrtak, 9. jul 2009.

Elektrana radio

Sixth June

Surreal Eternity

Blame

Faderhead

Gavra

Colony 5

Albert Diehla

petak, 10. jul 2009.

Elektrana radio

Kalson

Caligari

Dagobert

Bass Junkie

Direct Control

Diplomat + Lloyd da Zoyd

H!

Alavux

subota, 11. jul 2009.

Elektrana radio

Dj Retro + Dj Vito

Toy Corner

Toby Trashcotheque

Trike

Mixel

Felony Flats

Lo-Fi-Fnk

Symbol One

Banana Rave

nedelja, 12. jul 2009.

Elektrana radio

Stangliczky

Mekonin

Dragan Vukmirović

Nd Mika

Dead Trash Superstar

Gucci SoundSystem

Hadouken! Dj set

MKDSL

VJs:

Dektroza

Tashana

Chelsea Girls
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.