Press saznaje: Arsa favorit u „Velikom bratu!

Izvor: Press, 09.Dec.2009, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Press saznaje: Arsa favorit u „Velikom bratu"!

Taksista i di-džej iz Užica je u poslednja dva meseca, zahvaljujući glasovima publike, na vrhu liste omiljenih ukućana

Vladimir Arsić favorit je za pobedu u rijaliti-šouu „Veliki brat"! Press saznaje da je taksista i di-džej iz Užica u poslednja dva meseca na vrhu liste omiljenih ukućana po glasovima publike. Iznenađujuće, među favoritima su i oni takmičari koji su nekoliko nedelja bili pred izbacivanjem - Enis Mujabašić, Karlo Zagorac i Danica Kordić!
- U „Velikom bratu" ove sezone nema apsolutnog...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Arsa favorit u "Velikom bratu"

Izvor: SrbijaNet.rs, 10.Dec.2009, 12:15

Da li zbog iščekivanja da se dogodi nešto više između njega i Danice ili zbog “glasorazumnih” govora, tek taksista i di-džej iz Užica već dva meseca uspeva da pridobije najviše glasova publike. Kako saznaje “Press”, Vladimir Arsić je favorit za pobedu.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

VB: Arsa najveći favorit za pobedu!

Izvor: Tracara.com, 10.Dec.2009

Kako se danas šuška favorit za pobedu o šou VB je Užičanin Arsa. Kako kaže izvor blizak produkciji Emotion, taksista i DJ od početka ima jaku podršku publike u vidu glasova, tako da se za sada izdvojio kao jedan od ukućana koji nikad nije bio ugrožen, već uvek u vrhu sa brojem pristiglih glasova. Da...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.