Preminuo Lari Hagman, zvezda serije „Dalas“

Izvor: Politika, 24.Nov.2012, 10:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Lari Hagman, zvezda serije „Dalas“

DALAS - Američki glumac Lari Hagman, poznat po ulozi Džej Ar Juinga iz serije Dalas, umro je u 81. godini u Teksasu.

Hagman je preminuo u bolnici u Dalasu, nakon komplikacija nastalih tokom njegove višegodišnje borbe sa rakom i cirozom jetre.

Kod njega je pre 15 godina izvršena transplantacija jetre, pošto je više decenija imao problem sa alkoholizmom.

Hagman je postao popularan nakon sapunice Dalas u kojoj je glumio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Džej Ar Juinga okrutnog naftnog bogataša, a serija koja je u Americi počela da se prikazuje krajem sedamdesetih godina prošlog veka, posle desetak godina postala je popularna i u tadašnjoj Jugoslaviji.

Sredinom ove godine snimljen je novi serijal Dalasa, koji se bazira na prvoj priči, a u nekoliko epizoda pojavio se i Hagman, i dalje u ulozi Džej Ar Juinga.

Tanjug

objavljeno: 24.11.2012.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Preminuo Džej Ar Juing iz Dalasa

Izvor: B92, 24.Nov.2012

Američki glumac Lari Hagman, poznat po ulozi Džej Ar Juinga iz serije Dalas, umro je u 81. godini u Teksasu...Hagman je preminuo u bolnici u Dalasu, nakon komplikacija nastalih tokom njegove višegodišnje borbe sa rakom i cirozom jetre...Kod njega je pre 15 godina izvršena transplantacija jetre,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.