Prekinut nastup muzičarke u Hrvatskoj: Zvučnik leteo u more VIDEO

Izvor: B92, 03.Avg.2023, 16:10

Prekinut nastup muzičarke u Hrvatskoj: Zvučnik leteo u more VIDEO

Australijska muzičarka Kalisto doživela je neprijatnost tokom nastupa na jednom brodu u Hrvatskoj.

Na snimku koji je objavila na svom profilu na društvenim mrežama vidi se muškarac za koga tvrdi da je kapetan broda kako iznenada uzima zvučnik i baca ga preko palube u Jadransko more.

Devojka je dodala da je iznajmljivanje jahte skupo plaćeno.

"Hrvatski prvak u bacanju kugle iskaljuje bes na zvučniku", napisala je Kalisto, koja je inače poznati di-džej.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Snimak je uznemirio korisnike na društvenim mrežama.

"Je li to uradio zato što ste postavili zvučnik blizu kormila?", upitao je jedan korisnik.

Kalisto je odgovorila da nisu jer ih je kapetan lično stavio na to mesto i dodala da su prisutni pokušali da smire situaciju.

"To se dogodilo prvog dana i zbog toga što je muzika bila preglasna dok je kapetan hteo da se koncentriše. To je jednostavan slučaj nedostatka komunikacije i njegove pretpostavke da smo divlje životinje za zabavu što je dovelo do njegovog besa. Kapetan je zamenio zvučnik i trebalo je neko vreme da se stvari izglade, ali na kraju nas je celo iskustvo spojilo na vrlo poseban način. Bolje smo razumeli kulture jedni drugih i mogli smo da im pokažemo našu veliku strast prema muzici i koliko nam znači. Na kraju smo se osećali kao velika porodica. Kapetan i posada su neverovatni ljudi neverovatno velikog srca i nismo mogli dovoljno da im se zahvalimo na neverovatnom iskustvu koje su nam pružili", dodala je Kalisto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.