Poznati di-džej preminuo iznenada u 31. godini

Izvor: B92, 26.Nov.2020, 14:54

Poznati di-džej preminuo iznenada u 31. godini

Garet Lokart, di-džej poznatiji pod umetničkim imenom i_o, preminuo je iznenada u 31. godini.

Ova vest je potvrđena i na njegovom zvaničnom nalogu na Instagramu.

"U ponedeljak 23. novembra svet je izgubio divnu dušu Gareta Folsa Lokharta, poznatog i kao i_o. Bio je talentovanog duha, a naučio nas je da ljubav uvek pobeđuje. Garetova duša živeće zauvek kroz muziku koju je stvarao i delio", piše. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Kako prenosi Miror, društvene mreže su nedugo nakon ove objave bile preplavljene različitim teorijama, a ljudi su nagađali uzrok Lokartove smrti. Bilo je raznih komentara, od toga da je počinio samoubistvo, do toga da se predozirao narkoticima ili da je preminuo od posledica izazvanih koronavirusom.

Njegova porodica još nije reagovala, pa ne možemo znati tačan razlog.

Inače, i_o je bio najpoznatiji po svojoj saradnji sa pevačicom Grajms, koja se oprostila od njega na svom nalogu na Tviteru.

"Ovo je tragedija za umetnost. Neizmerno sam tužna, bila je čast poznavati te", napisala je Grajms.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.