Pozdravlja vas guza Džej Lo!

Izvor: Poznati.info, 31.Maj.2013, 05:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozdravlja vas guza Džej Lo!

Dženifer Lopez došla u engleski šou “Ja imam talenat” provokativno obučena, gledaoci je iskritikovali.

Dženifer Lopez je bila specijalni gost emisije “Ja imam talenat”, koja je izuzetno popularna u Velikoj Britaniji, a njen nastup bio je baš vruć.

Njena odeća izazvala je mnogo negativnih komentara, jer je više otkrivala nego pokrivala. U prvom planu je bila njena zadnica, koja je “sevnula” pred očima milionskog auditorijuma, pa su joj mnogi >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << gledaoci zamerili na tome, uz poruke da je to ipak šou koji zajedno gledaju porodice i da je trablo da dođe prikladnije obučena.

Gledaoci-moralisti su joj zamerili i na pojedinim plesnim koracima, prilično izazovnim i energičnim, uz komentare da to gledaju devojčice koje će sada pomisliti da tako treba da se ponašaju i da takve pevačice ne bi trebalo da im budu uzori.

Žiri, međutim, nije imao ništa protiv nastupa 43-godišnje pevačice. Štaviše! Dobila je silne pohvale.

“Guza Dženifer Lopez… Da čovek poželi da je gricne”, rekla je članica žirija Amanda Holden, a Sajmon Kauel se nadovezao: “Ovo je svetska klasa! Ako se neko pita kako treba da izgleda vrhunska tačka – pa, evo je!”.

POGLEDAJTE

(MONDO)


Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.