Povratak naduvanih blejača! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 12.Feb.2017, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak naduvanih blejača! (VIDEO)

Kevin Smit najavio da će se Džej i Tihi Bob vratiti u novom filmu!

Popularni sporedni likovi iz filmova Kevina Smita, koji su svojevremeno dobili i svoj film, vraćaju se u novom nastavku priče!

Reditelj hitova "U potrazi za Ejmi", "Dogma" i drugih objavio je na Instagramu da će vratiti Džeja i Tihog Boba u novom filmu.


>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Izvor: YouTube

"Ovo nije šala, odustao sam od nastavaka dva planirana filma i predstavljam vam novu priču – smejao sam se do suza dok sam je pisao. Otkriću vam da će Džej i Tihi Bob morati da odu u Holivud kako bi zaustavili snimanje nastavka filma o superherojima Blantmenu i Kroniku," napisao je on.

Smit i Džejson Mjuz oduševilli su kritiku i publiku kao komični dvojac koji se pojavio u mnogim Smitovim filmovima. U filmu "U potrazi za Ejmi", lik Bena Afleka crta strip po njihovim alter-ego likovima, naduvanim superherojima Blantmenu i Kroniku.

Smit još uvek nije otkrio kada film izlazi, niti ko se od njegovih redovnih saradnika vraća.

Podsetite se najboljih momenata Džeja i Tihog Boba!



Izvor: YouTube
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.