Posle pornića, pesma o porniću

Izvor: Mondo, 07.Apr.2013, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle pornića, pesma o porniću

Da li će Kanije Vest odreagovati na ovu prozivku?

Kim Kardašijan proslavila se porno snimkom 2003. godine, u kojem joj je partner bio tadašnji dečko Rej Džej. Neki bi rekli da njemu ima da zahvali za to što je poznata, a očigledno Rej lično spada u tu grupu ljudi.

Muzičar je objavio pesmu koja je prozivka na račun Kanijea Vesta, Kim, njihove veze, njene trudnoće… Muzička štampa osudila je ovaj jeftin način skretanja pažnje na sebe, adekvatno nazvan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << "I hit it first" (Ja sam je prvi "tresnuo"). Da ne bude zabune, Rej je na omot singla stavio pikselizovanu sliku Kim.

"Možda je prešla na repere i košarkaše, možda je sada na Zapadu, ali zbog mene je išla na Sever i Jug", samo su neke od prozivki na račun Vesta, čije prezime u prevodu znači zapad.

Singl će biti objavljen sledeće nedelje, a pitanje je kako će ga prihvatiti Vest i porodica Kardašijan.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kim Kardašijan na meti bivšeg dečka!

Izvor: Svet, 08.Apr.2013, 00:46

Bivši dečko Kim Kardašijan, Rej Džej, juče je podigao prašinu svojom novom pesmom, ali i fotkom koju je izabrao za naslovnicu. Naime, njegova nova pesma zove se “I Hit It First”, a predstavlja je fotka Kim Kardašijan u bikiniju, i to u piksel izdanju. Mada se Rej potrudio “da zamaskira”...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.