Pop i haus hitovi za vikend na Fajrontu

Izvor: NaDlanu.com, 05.Dec.2013, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pop i haus hitovi za vikend na Fajrontu

U petak će premijerno nastupiti TD bend, poznat po širokom repetoaru haus, pop i rok hitova. Dan kasnije svoju rezidenturu uz najkvalitenije dip, disko i haus melodije nastavlja di-džej Nenad Bućić, kome će gost ovoga puta biti di-džej Bilke.

“Fajront” se nalazi nedaleko od Brankovog mosta, preko puta Muzeja savremene umetnosti, i predstavlja miks komfornog lounge bara, restorana i urbanog kluba.“Fajront” >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << će kao lounge bar, u kome će akcenat biti na specijalitetima italijanske kuhinje i prvoklasnim vinima, raditi svih sedam dana u nedelji. Petkom i subotom od 23 sata će se transformisati u otmeni noćni klub, a prilikom “presvlačenja” u “večernje odelo” i celokupan enterijer kluba će biti prilagođen za klabing. Ulaz u klub je slobodan.

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Mini BG vesti: Fajront žurke, Dan ljudskih prava, srpska fantastika…

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Dec.2013

»»» U petak će u novom klubu na vodi Fajront premijerno nastupiti TD bend, poznat po širokom repetoaru haus, pop i rok hitova. Dan kasnije rezidenturu, uz najkvalitenije dip, disko i haus melodije, nastavlja DJ Nenad Bućić, kome će gost ovoga .. Pročitaj članakThe post Mini BG vesti: Fajront...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.