Poljubac potvrdio glasine: Džej Lo ne može bez duplo mlađeg

Izvor: Svet, 27.Mar.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubac potvrdio glasine: Džej Lo ne može bez duplo mlađeg

Nakon što su viđeni zajedno na premijeri filma Home, počela su još glasnija šuškanja kako je bivši par opet zajedno. Da li je Dženifer Lopez opet s duplo mlađim Kasperom Smartom?
Vešti paparaco fotografi uhvatili su slavni par u strastvenom poljupcu i tako dali još više materijala za nova nagađanja.
Jesu li ponovo obnovili svoju vezu ili su samo ‘jako dobri prijatelji’ kao što je Kasper izjavio na premijeri filma Home održanom pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dana?
Ovog puta Kasper je posetio Dženifer na snimanju nove epizode šou programa American Idol, a umesto pozdrava par se jednostavno poljubio.
Dženifer i Kasper su bili u vezi tri godine, a započeli su je preko interneta nakon što je ona objavila da se razvodi od trećeg supruga Marka Entonija s kojim ima petogodišnje blizance. Raskinuli su u junu prošle godine nakon što su krenule glasine da je Kasper vara s transseksualnim modelom, ali izgleda kako su ljubavi ipak odlučili da daju još jednu priliku.
Jennifer Lopez, Casper Smart … They NEVER Broke Up!!! – Jennifer Lopez and Casper Smart did NOT get back togethe… http://t.co/JxYeMq4OcC
— Qeuyl (@Qeuyl) March 27, 2015

Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poljubac potvrdio glasine: Džej Lo ne može bez duplo mlađeg

Izvor: Scandal.rs, 27.Mar.2015

Nakon što su viđeni zajedno na premijeri filma Home, počela su još glasnija šuškanja kako je bivši par opet zajedno. Da li je Dženifer Lopez opet s duplo mlađim Kasperom Smartom?..Vešti paparaco fotografi uhvatili su slavni par u strastvenom poljupcu i tako dali još više materijala za nova...

Nastavak na Scandal.rs...

Ponovo su zajedno: Odao ih je strastveni poljubac

Izvor: B92, 27.Mar.2015

Iako su tvrdili nakon raskida da su samo dobri prijatelji, latino diva Dženifer Lopez i bivši dečko Kasper Smart su izgleda ponovo u vezi...Dok je bila na snimanju američkog Idola, Džej Lo je uslikana kako razmenjuje nežnost s bivšim dečkom Kasperom Smartom...Četrdesetpetogodišnja pevačica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.