Plačljivi Džej

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2011, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plačljivi Džej

Kada je Džej Ramadanovski (47) prvi put zaplakao javno u jednoj televizijskoj emisiji, publiku su njegove suze dirnule u srca. Svi su hvalili njegovu osećajnost i prirodnost, ali njemu je prešlo u naviku, pa malo-malo i pusti suzu, pišu beogradski mediji.

Kako otkrivaju njegovi prijatelji, Džej plače kada gleda film, plače kada mu se spomene bivša žena Nada, plače kad pije, plače kad ne pije, kad je ljut, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kad peva i kad ne peva, plače kada je gladan i kada je sit...

Uz to je nedavno zaradio i infekciju očiju, pa sada roni suze neprekidno, što ozbiljno zabrinjava njegove prijatelje.

Kako kažu, prozvali su ga Džeki Plačljivko, ali se nadaju da on neće saznati za novi nadimak jer će sigurno opet da se rasplače.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Prešlo mu u naviku: Džej ili "Džeki Plačljivko"!

Izvor: Svet, 24.Jul.2011, 00:27

Kada je Džej Ramadanovski (47) prvi put zaplakao javno u jednoj televizijskoj emisiji, publiku su njegove suze dirnule u srca. Svi su hvalili njegovu osećajnost i prirodnost, ali njemu je prešlo u naviku, pa malo-malo i pusti suzu, pišu beogradski mediji. Kako otkrivaju njegovi prijatelji, Džej...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.