Pijani Džej izgubio 3.000 evra

Izvor: Vesti-online.com, 13.Avg.2012, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pijani Džej izgubio 3.000 evra

Džej Ramadanovski je pre nekoliko dana na plaži Pržno u Crnogorskom primorju pijan izgubio 3.000 evra! I to dok se kupao u moru.

Krenuo da se okupa u moru a "zaboravio" da ima novac u džepu  

Kako tvrdi Kurirov izvor, pevač je sa svežnjem novca u džepu zagazio u vodu. Pošto je bio pripit, teško je održavao ravnotežu, pa se hvatao za džepove, ljuljajući se levo-desno. Međutim, dok je izvlačio ruke da zapliva, džepovi su mu se izvrnuli, novčanice >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << izletele napolje, a Džej nije ni primetio da su se rasule na sve strane.

 

- Džej je posle jednog nastupa pijan došao pravo na plažu sa celim honorarom u džepu. Kako je bilo nepodnošljivo vruće, on se u jednom trenutku u odeći bacio u vodu da dođe sebi. Dok je plivao, sva lova mu je izletela iz džepa... Posle toga se još neko vreme vrzmao po plaži, a onda je oteturao do sobe i legao da spava. Tek kada se mamuran probudio, shvatio je da nema novca - kaže izvor.

 

Novinari nisu uspeli da kontaktiraju s Ramadanovskim, jer je sve vreme bio nedostupan. Možda mu je i telefon završio u moru....

 


Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.