Pevačica raskinula sa poznatim di-džejem i odmah našla zamenu, a bivši radi na osveti

Izvor: B92, 23.Jun.2016, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica raskinula sa poznatim di-džejem i odmah našla zamenu, a bivši radi na osveti

Producent i di-džej Kalvin Haris nakon raskida sa pevačiom Tejlor Svift želeo je da njihov raskid prođe mirno i bez skandala, ali izgleda da je to nemoguće.

Kalvin je posle raskida objavio na Tviteru da je između njega i Tejlor ostalo samo uvažavanje i poštovanje. Posle nedelju dana tvit je obrisao i blokirao njene fanove na društenoj mreži jer se u medijima Tejlor Svift pojavila sa novim dečkom, glumcem Tomom Hidlstonom.

Tejlor Svift je poznata kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << devojka koja serijski ulazi iz veze u vezu i zbog toga je često meta podsmeha ostalih poznati ličnosti jer i u svojim pesmam često “kuka o bivšim momcima“.

Haris se ovaj način ophođenja pevačice nije dopao, pa je odlučio da sarađuje sa njenim “neprijateljem“ reperom Kanje Vestom, koji ju je u par navrata isprozivao u pesmama, ali i prekinuo njen govor pre par godina na dodeli VMA nagrada.

Kako navode zapadni mediji u pesmi koju rade zajedno Kanje i Haris imaće osvrt na pevačicin ljubavni život i savršenu medijsku sliku u medijima.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Raskid ipak neće proći bez skandala: Bivši dečko poznate pevačice sprema osvetu - i to uz pomoć Kanjea Vesta!

Izvor: Story, 24.Jun.2016, 13:13

Producent i di-džej Kalvin Haris želeo je da rastanak s Tejlor Svift protekne mirno, ali je posle vesti da ona već ima novog dečka počeo rad na projektu s njenim arhineprijateljem.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.