Izvor: BanjalukaLive.com, 18.Mar.2013, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petorica braće dijele jednu ženu

Rajo Verma ima petoricu muževa koji su svi braća. Dvadesetjednogodišnja žena se prvo udala za svog vršnjaka Gudua, ali je vrlo brzo pristala da spava i sa njegovom braćom Bajuom (32), Sant Ramom (28), Gopalom (26) i Dinešom (18). Ona sa braćom spava naizmjenično, pa tako ne zna ko je od njih otac njenog sina Džeja. Gudu kaže da nije ljubomoran i da su svi oni jedna velika srećna familija. Rajo kaže da samo nastavlja tradiciju i da je njena majka bila udata za tri brata, pa je znala šta je čeka kada se udala. Oni žive u kući Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/globus/petorica-brace-dijele-jednu-zenu.html)
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

BIZARNO: Indijka udata za petoricu braće!

Izvor: Kurir, 19.Mar.2013, 07:00

Rajo Verma žena je Gudua, Badžua, Sant Rama, Gopala i Dineša, ne zna ko je od njih otac njenog deteta jer ima seks sa svima..NJU DELHI - Ima ljubavi za sve...Indijka Rajo Verma (21) iz Dehraduna na severu Indije udata je za petoricu braće, živi sa svima njima i svake večeri ima seks sa drugim....

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.