Pao na čari mlade Bugarke: Džeja zavela trbušna plesačica!

Izvor: Scandal.rs, 09.Jun.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao na čari mlade Bugarke: Džeja zavela trbušna plesačica!

Pevača Džeja Ramadanovskog često smo mogli videti u atraktivnom ženskom društvu, a folker je ovog puta pao na čari trbušne plesačice u Bugarskoj.

Naime, Ramadanovski je zajedno sa mlađom koleginicom Aleksandrom Džidžom Stojković nastupio na jednoj bogataškoj svadbi. Osim toga što su dobili veliki bakšiš, pevač je posebno uživao u performansu koji je izvela trbušna plesačica.

Kako prenosi alo.rs, Džej nije trepnuo dok je atraktivna >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << devojka mešala kukovima, a nakon što se spremila da napusti slavlje, on joj je prišao. Pokušavao je da se sporazume sa njom na engleskom jeziku, ali mu nije pošlo za rukom. U međuvremenu su ga pozvali da izađe na binu, pa je morao da prekine konverzaciju. Ostatak večeri proveo je pričajući o neverovatnoj harizmatičnosti plesačice.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Kao ljubav na prvi pogled: Kako je Džeja zavela trbušna plesačica

Izvor: Story, 09.Jun.2016

Otišao u Bugarsku da bi nastupao na svadbi, ali nije ni sanjao da će "pasti" na čari trbušne plesačice..

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.