Pank i hip-hop nastupi u AKC FUZZ-u ovog vikenda

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jan.2023, 11:09

Pank i hip-hop nastupi u AKC FUZZ-u ovog vikenda

Sadržajan vikend očekuje ljubitelje alternativnog zvuka u AKC FUZZ-u, u petak, 20. januara, Nišlije očekuju nastupi bendova Ukratko Štef i Bunker, dok će u subotu, 21. januara, nastupiti Spejs Noksi i Kene Beri, dok će pre njih nastupiti Mlasvezna i di-džej Tjamil, koji će tokom čitave večeri biti za miksetom.

Organizatori iz AKC FUZZ-a u petak najavljuju pank/ska veče i bendove koji poslednjih godina postižu ozbiljne rezultate na mnogim muzičkim >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << takmičenjima.

Bend “Ukratko Štef” trenutno ima dvadesetak autorskih pesama i željni su svirki, a 2022. godine nastupali su u finalu “Zaječarske gitarijade”. “Bunker” u prvoj fazi beleži nastupe u niškom klubu “Black Stage”, da bi iz pank, rok korena novom postavom prerastao u “crossover heavy metal” i oformio jak lični izraz i identitet čime je zagrantovao svoje mesto na ovdašnjoj sceni - kažu iz AKC FUZZ-a.

Za nastupe u subotu, orgnazatori kažu da se radi o umetnicima koji su veoma zastupljeni na srpskoj alternativnoj sceni.

Spejs Noksi u svojoj muzici koja je žanrovski najbliža hip-hopu, spaja elemente različitih žanrova, pre svega elektronike i gitarske muzike. Kene Beri Sa Spejs Noksijem nastupa i sarađuje više godina a zajedno na sceni čine homogenu energetsku bombu, harmonično uklapajući potpuno različite stilove u savršeni haos - rekli su organizatori.

Cena ulaznica za petak koštaće 300 dinara, dok će karte za subotnje nastupe u pretprodaji koštati 500 dinara u “Birtiji kod Dušana”, a dok će na ulazu biti 700 dinara.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.