Pan Pot: Magovi nemačkog dip tehna u Tjubu

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2012, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pan Pot": Magovi nemačkog dip tehna u "Tjubu"

Di-džej dvojac "Pan pot", koji su spada među najizrazitije predstavnike nove škole nemačkog tehna, nastupiće u petak, 3. februara u beogradskom klubu "Tjub".

Ovaj berlinski sastav, koji izdaje za etiketu “Mobilee” Anje Šnajder, će se na dugo čekanom prvom gostovanju u Beogradu predstaviti lajv setom. Duo “Pan pot” čine Tasilo Ipenberger i Tomas Benediks, audio magovi dubokog tehno zvuka, u kome često ima mesta i za tek haus i haus. Stručnjaci ih opisuju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << veoma inovativne, a sami sebe nazivaju, zbog dubine muzike, i “tamnom stranom sile”. Njihov neobičan zvuk prostiče iz manipulacija koje su pravili još kao studenti produkcije u Berlinu. Osnovani su 2005. godine, ali je odlučujući momenat u karijerima ovog dvojca došao dve godine kasnije sa izdavanjem debi albuma „Pan-O-Rama“. Najveći hitovi su im svakako numere “Confronted” i “Crank”, sa kojima su se uz novo izdanje “Captain My Captain” svakako upisali u klasike i predstavili svoj jedinstveni stil. Domaća podrška je perspektivni Vladimir Aćić, koji u svojim setovim vrti hasu, tek-hasu, minimal i tehno. Do sada puštao sa Karl Koksom, Valentinom Kanzijanijem, Kristianom Varelom, Umekom... Ulaz je 300 dinara.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ReWire DJs u Tjubu

Izvor: NaDlanu.com, 31.Jan.2012

U subotu, 4. februara, za di džej pultom “Tjuba“ biće tročlana požarevačka ekipa "ReWire DJs", koju čine Robert Žigrai, Andrija Antić i Nenad Stanković...Ovi momci u svom setu mešaju tehno, haus i tek haus, a za subotu su najavili i neke novitete.- Predstavićemo naš novi projekat i neke...

Nastavak na NaDlanu.com...

Di džej Sander Van Dorn u Beogradu

Izvor: Blic, 31.Jan.2012

Svetska di džej zvezda Sander Van Dorn, nastupiće ovog petka u beogradskom klubu Magacin. Njegovo kraljevsko visočanstvo elektro zvuka, kako ga nazivaju širom sveta, nastupiće pred beogradskom publikom u okviru svoje turneje "Eleven 11". ..Elektro di džej Sander Van Dorn iz Holandije, u petak će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.