PRVO ANĐELINO POJAVLJIVANJE NAKON ŠTO JE TUŽILA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Đuričićeva unajmila obezbeđenje, pa poručila OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 20:39

PRVO ANĐELINO POJAVLJIVANJE NAKON ŠTO JE TUŽILA ZVEZDANA SLAVNIĆA: Đuričićeva unajmila obezbeđenje, pa poručila OVO

Za SrbijaDanas!

Anđela Đuričić je danas bila jedna od gošći Dijane Janković, Didi Džej, pevačice koja je danas otvorila estetski centar, salon za estetiku u centru Beograda.

Anđela je na otvaranje salona došla privatnim automobilom i to u pratnji voditelja "hype" televizije Stefana Usiljanina i obezbeđenja.

Anđela je za medije pomenula i tužbe protiv Zvezdana Slavnića, njenog bivšeg partnera, ali i protiv Pink televizije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na pitanje novinara kako komentariše podršku Zvezdanove bivše vanbračne supruge Ane Ćurčić, Anđela je rekla da nema komentar jer je sve vezano za Slavnića na sudu, te da neće komentarisati.

Takođe, Đuričićeva je upitana i za objave Frana Pujasa koji je komentarisao Anđelu u pogrdnom svetlu, ali bivša zadrugarka koja je započela karijeru kao voditeljka na pomenutoj televiziji, nije htela da komentariše ni to.

Anđela je u izlaganju za medije otkrila da bi volela da se edukuje dodatno, jer smatra da treba uvek ulagati u sebe.

Detaljnije pogledajte klikom na video ispod teksta:
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.