PREKINUO ĆUTANJE Evo zašto su Kelvin Haris i Tejlor Svift raskinuli

Izvor: Blic, 04.Jun.2016, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKINUO ĆUTANJE Evo zašto su Kelvin Haris i Tejlor Svift raskinuli

Nakon što su američki tabloidi objavili vest da je poznati di džej Kalvin Haris ostavio Tejlor Svift jer je bio "ljubomoran na njen uspeh", muzičar je odlučio da kaže pravu istinu.

Tako je na svom Tviter nalogu napisao da prema Sviftovoj i dalje gaji ljubav i poštovanje.

- Naša veza se završila, a ono što je ostalo je velika količina ljubavi i poštovanja - napisao je škotski di džej nakon raskida.

The only truth here is that a relationship >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << came to an end & what remains is a huge amount of love and respect

Međutim, uprkos Harisovom objašnjenju mediji sada spekulišu da je Tejlor ostavila di džeja jer nije bio spreman za brak.

Kako piše "The Sun", pevačica je, navodno Harisu rekla da sa njim želi brak i decu, a veza je pukla onog trenutka kada je shvatila da ne žele iste stvari. Sa druge strane, magazin "People" otkriva da se di džej "plašio" pevačicinog ogromnog uspeha i njenih fanova i da zbog toga nikada nije želeo da ide sa njom na dodele nagrada niti da se pojavljuju na zvaničnim skupovima.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.