Otkaz zbog slikanja sa Tejlor Svift

Izvor: Politika, 14.Sep.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkaz zbog slikanja sa Tejlor Svift

Di-džej u tužbi protiv pevačice tvrdi da je posle njenih tvrdnji o neprimerenom dodirivanju za vreme fotografisanja ostao bez posla na radiju

Popularna pevačica Tejlor Svift naći će se pred sudom pošto ju je tužio di-džej iz Denvera koji tvrdi da je zbog njenih optužbi o seksualnom uznemiravanju ostao bez posla. Dejvid Muler, slušaocima poznat kao Džekson, >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << radio je kao di-džej na jednoj radio-stanici kada je u junu 2013. po službenom zadatku otišao na upoznavanje sa pevačicom. On i njegova devojka su se tom prilikom fotografisali sa muzičkom zvezdom, a stvari su upravo tada krenule po zlu. Pevačica je di-džeja optužila da joj je podigao suknju i stavio ruku na njenu zadnjicu, posle čega je reagovalo obezbeđenje i udaljilo di-džeja i njegovu devojku. Nakon niza telefonskih razgovora tima Tejlor Svift i predstavnika radio-stanice na kojoj je Džekson radio, on je dva dana kasnije dobio otkaz.

U tužbi protiv pevačice navodi se da su besmislene tvrdnje o neprikladnom dodirivanju pred fotografima i dobro obučenom obezbeđenju muzičke zvezde. Ovo potkrepljuju samom fotografijom na kojoj je, prema navodima iz tužbe, suknja Tejlor Svift na mestu, iako je ruka di-džeja iza pevačice i ne vidi se (kao što se ni njena ruka ne vidi jer je iza di-džeja).

Portparol vlasnice popularnih hitova i jedne od najplaćenijih osoba u muzičkoj industriji ostaje pri prvobitnim tvrdnjama o seksualnom uznemiravanju i tvrdi da ima dokaze za to.

„Mi smo dokaze prosledili radio-stanici odmah posle incidenta i oni su svoju odluku o otkazu sami doneli“, navela je portparolka Tejlor Svift u odgovoru „Si-En-Enu”.

Prema dokumentima koje je predočio sudu, Džekson je godišnje od posla koji je izgubio zarađivao 150.000 dolara.

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.