Oslobođen O Džej Simpson! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 01.Okt.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oslobođen O Džej Simpson! (FOTO, VIDEO)

Nakon devet godina!

Bivša igrač američkog fudbala O Džej Simpson (70) oslobođen je danas nakon devet godina koje je proveo u zatvoru zbog oružane pljačke hotela.

Telegraph Pics: Watch: The moment OJ Simpson walks free from Nevada prison https://t.co/UT1ZVHOYzO pic.twitter.com/YCQluWbbnR

Simson je pušten malo posle podneva iz zatvora u Nevadi, kao i da ne zna kuda ga je vozač, koji ga je sačekao, odvezao nakon izlaska, rekla je portparolka tog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << zatvora agenciji AP.

OJ Simpson released on parole from Nevada jail https://t.co/szBUtS7T3G pic.twitter.com/gtjOUWG1cS https://t.co/bM5X8KAAdu

On je u zatvoru bio od 2008. godine kada je osuđen na 33 godine zatvora. Kako se navodi osdlobođen je zbog dobrog vladanja.

Attorney General Pam Bondi: Florida doesn't want OJ Simpson - ABC News - via @ABC https://t.co/NYPCYZWu4C

Haos na ulicama Barselone: Policija gumenim mecima na demontrante, 38 povređeno (FOTO)
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.