Izvor: B92, 19.Avg.2009, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obezbeđenje tuklo novinare

Dubrovnik -- Obezbeđenje hip hop zvezda Bijonse i Džej Zija (Jay Z) sukobilo se sinoć u Dubrovniku sa lokalnim fotoreporterima i snimateljima, objavila je hrvatska štampa.

Kako piše "Jutarnji list", Bijonse Nouls i Šon Karter borave na hrvatskom primorju, a sinoć su se, posle večere, prošetali centrom Dubrovnika, nakon čega su se uputili ka starom gradskom Portu, luci, gde ih je čekao gliser koji je trebalo da ih odveze na Mljet.

Snimatelji i paparaci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su ih čekali kod dominikanskog samostana i pratili ih celim putem. Međutim, u jednom trenutku je telohranitelj hip hop zvezda zgrabio rukom za vrat jednog od snimatelja, odgurnuo ga i zapretio mu da se odmakne i ne snima više, iako je snimatelj bio udaljen desetak metara.

Samo nekoliko minuta kasnije, kada su stigli u luku, isti telohranitelj napao je TV snimatelja i vlasnika jedne dubrovačke televizije Dragana Banovića (57).

Snimatelju je polomljen reflektor, a telohranitelj ga je još nekoliko puta šutnuo u leđa. Bijonse i Džej Zi su se za to vreme mirno ukrcali na gliser, dok je njihov telohranitelj Banoviću oteo stativ i bacio ga u more.

Prema pisanju "Jutarnjeg lista", Džej Zi je sa smeškom dobacio da bi mogao da baci i snimatelja u vodu.

Lokalna policija nije se još zvanično oglasila povodom ovog incidenta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.