Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2019, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SU RODNE KUĆE NEKIH ZADRUGARA: Ovako su živeli dok nisu postali POZNATI! Samo jedna učesnica je rasla u CENTRU!

Iako sada skoro svi žive u Beogradu, brojni zadrugari nisu rodom iz ovog grada, a to i ne kriju. Na primer, Bane Čolak nebrojeno puta pozdravljao je “njegovo Užice”, a Marko Miljković dugo je bio poznat samo kao di-džej iz Brusa. U svim tim mestima i te kako je poznato gde su im kuće, a The post OVO SU RODNE KUĆE NEKIH ZADRUGARA: Ovako su živeli dok nisu postali POZNATI! Samo jedna učesnica je rasla u CENTRU! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Svetski di-džej gostovao u Beogradu: Čuo sam da su Srbi srećan narod

Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2019

Jedan od trenutno najpopularnijih di-džejeva na svetu The Prince Karma, gostovao je sinoc na splavu Fristajler i napravio ludu žurku. The Prince Karma, pseudonim je kojim se predstavlja u javnosti, a njegov hit “Later Bithes” ima više od 10 miliona pregleda na Jutjubu i pušta se širom Evrope,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.