OVO GA JE NATERALO NA SUZE: Emotivan trenutak Marka Živića na televiziji - Ostavio sve bez daha!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021, 08:17

OVO GA JE NATERALO NA SUZE: Emotivan trenutak Marka Živića na televiziji - Ostavio sve bez daha!

Nije se suzdržavao...

Glumac Marko Živić preminuo je juče od posledica kovid virusa, potvrđeno je u Beogradskom dramskom pozorištu. On je jednom prilikom zamolio da mu u emisiji kod Ognjena Amidžića otpevaju njegovu omiljenu pesmu od Džeja, a kada je pevačev prijatelj i saradnik Rule pustio glas, Marko više nije mogao da se drži stojički.

Glumac je pustio suze, a na licu mu se videlo da je izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško podneo njegovu smrt.

- Zbog njegove istine uspeo sam u životu - istakao je glumac pričajući o legendarnom pevaču i iskrenosti po kojoj je on bio poznat.

Podsetimo, glumac je rođen je u Kruševcu 4.aprila 1972. godine, završio je Akademiju primenjenih umetnosti u Novom Sadu. Veliki uspeh postigao je u pozorištu i na filmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.