Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 18.Jan.2024, 12:57

Novosadska „Arena“ sinoć je bila u suzama: Održana premijera filma „Nedelja“, a ovaj dečak šarmirao je sve prisutne (VIDEO)

NOVI SAD – Sinoć je u prepunom bioskopu „Arena Cineplex“ održana novosadska premijera filma o Džeju Ramadanovskom pod nazivom „Nedelja“. Naravno, nakon filma, glumačka ekipa izašla je i pozdravila mnogobrojnu publiku koja je došla da premijerno pogleda ovo ostvarenje. Na crvenom tepihu prisutni su bili reditelj Nemanja Ćeranić, glumac Husein Alijević Husa u glavnoj ulozi, […]
Vest Novosadska „Arena“ sinoć je bila u suzama: Održana premijera filma „Nedelja“, a ovaj dečak šarmirao je sve prisutne (VIDEO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Husa nakon premijere filma o Džeju: "Nadam se Oskaru"

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2024, 09:49

Pjevač i novopečeni glumac Husein Alijević Husa prezadovoljan je reakcijom publike nakon premijere filma "Nedelja" u kojem je debitovao i to u naslovnoj ulozi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.