Nove sumnje o problemima u braku: Džej Lo flertovala sa drugim ispred Bena Afleka VIDEO

Izvor: B92, 29.Maj.2023, 09:29

Nove sumnje o problemima u braku: Džej Lo flertovala sa drugim ispred Bena Afleka VIDEO

Njihovo obnavljanje veze i brak su privukli pažnju svetske javnosti.

Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek često su u centru pažnje. Svako njihovo pojavljivanje je zanimljivo po Aflekovim grimasama ili međusobnim raspravama, pa su mnogi pomislili kako u raju baš i nije sve kako treba.

Džej Lo je sada na premijeri svog filma Majka otvoreno flertovala sa di-džejom koji je puštao muziku i u tom trenutku pustio baš njenu pesmu.

Naime, glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je uradila nešto što niko nije očekivao, naročito zbog toga što je njen suprug stajao kraj nje.

Ona je, kada je primetila da je di-džej spustio jednu od njenih najpopularnijih pesama, zavodnički pogledala u njega i to ništa ne bi bilo strašno, da to sve nije video Ben Aflek.

Sve oči javnosti bile su uprte u Bena Afleka, ali na veliku žalost, video na kojem se vidi ova pomalo neprijatna situacija se prekida baš pre nego što je Aflek odreagovao.

Fanovi su pomalo zabrinuti kada su njih dvoje u pitanju, s obzirom na to da su često u javnosti prikazivali da nisu baš u najboljim odnosima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blejk Lajvli o scenama seksa sa Benom Aflekom: "Bilo je neprijatno" VIDEO

Izvor: B92, 29.Maj.2023

Jedna od najpoznatijih scena u filmu "The town" je kada Blejk Lajvli i Ben Afleka imaju s*ks, što glumica opisuje kao nezgodan trenutak za snimanje...Sinopsis njihove kriminalističke drame glasi: "Vešta grupa lopova opljačka banku i drži Kler, pomoćnicu menadžera, kao taoca. Stvari počinju da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.