Nova godina u niškim klubovima

Izvor: Studnel.com, 29.Dec.2015, 02:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova godina u niškim klubovima

U novogodišnjoj noći u klubu Elektronska industrija sa početkom u 22 časa nastupaju Lale iz sastava Happy people iz Beograda, Dejan Mladenović iz Elektronske industrije i Soulplace iz Niša. Cena karte je 500 dinara. Za reprizu nastupa di-džej Aleksandar Milić i Grooyah iz Niša, a karte će se naplaćivati 200 dinara.
Publika u Feedback-u će >> Pročitaj celu vest na sajtu Studnel.com << u novogodišnjoj noći od 21 sat imati priliku da se zabavi uz Milana Kneževića, Grooyah, Malkin Fritz i Miloša Ilića, a ulaz će koštati 400 dinara. Reprizu Nove godine moći će da provedu uz The Funk Soul Brothers, a ulaz će koštati 200 dinara.
U klubu Clinika 31. decembra muziku će od 22 časa puštati di-džejevi Peđa i Milenko, kao i Marco Kasetti, dok će karte biti 250 dinara.
Više informacija možete pronaći na zvaničnim Fejsbuk stranicama ovih klubova.

nova godinaelektronska industrijafeedbackclinikalalesoulplacegrooyahthe funk soul brothers

Nastavak na Studnel.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studnel.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studnel.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.