Njena zvezda sjajna

Izvor: Glas javnosti, 04.Jan.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njena zvezda sjajna

Pregršt lepih poklona dobila je Jelena Janković za Novu godinu, ali sigurno je najluđi među njima jedna prava pravcata zvezda. Posle dugo godina Jelena je Novu godinu dočekala u svom Beogradu, u društvu dečka, crnogorskog vaterpoliste Mlađana Janovića, a taj poklon sigurno će joj ostati u dugom sećanju.

Kompanija „Knjaz Miloš„ i „Akva viva“ obradovali su je poklonivši joj nebesko telo u SC2 sazvežđu severnog cirkularnog polarnog regiona. Ova zvezda se nalazi u sazvežđu >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Herkules, a nazvana je Džej-Džej!

- Nisam mogla da verujem kada sam saznala da sam dobila zvezdu na nebu. To je nešto neverovatno i srećna sam - rekla je Jelena Janković, pre nego što je otputovala u Hongkong, gde će od 7. do 10. januara braniti boje Evrope na egzibicionom turniru četiri kontinenta. Prvi takmičarski turnir za JJ biće Australijan Open, gde je prošle godine stigla do polufinala.

- Daću sve od sebe na Australijan Openu, imam zaista veliki motiv zato što sam najbolja na svetu i želim da na tom mestu ostanem što duže- poručila je Jelena.

Odmah posle Australijan opena, u Beogradskoj areni biće održan meč Fed kupa između reprezentacija Srbije i Japana, i moguće je da domaća selekcija ne nastupi u najjačem sastavu.

- Jelena nikada nije postavljala pitanje igranja u reprezentaciji, ali ovog puta ima mnogo komplikacija. LJudi koji sede u Upravnom odboru TSS trebalo bi da razmišljaju na jedan pravičniji način, da vrednuju igrače onako kako zaslužuju, a ne po svojim simpatijama ili nesimpatijama-rekla je Snežana Janković.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džej-Džej - zvezda u svakom sazvežđu

Izvor: Mondo, 03.Jan.2009, 13:37

Džej-Džej konačno dočekala Novu godinu u Beogradu, a prijatelji je iznenadili poklonima. Dobila svoju zvezdu na nebu i belo kučence. Od Mlađana pojubac u ponoć.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.