Nina Seničar u vezi sa poznatim američkim glumcem

Izvor: Story, 13.Nov.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nina Seničar u vezi sa poznatim američkim glumcem

Atraktivna Novosađanka već godinama živi i radi u Americi gde se bavila kako modelingom, tako i glumom. Od nedavno ispunjena je i na ljubavnom planu.

Nina Seničar i Džej Elis

Nina je već dva meseca u vezi sa američkim glumcem Džejom Elisom, sa kojim je prvi put u javnosti viđena na jednoj humanitarnoj gala večeri u Los Anđelesu.

-  Srećna sam i zadovoljna, to je najbitnije - kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << je prokomentarisala navode o novoj vezi za Blic Puls.

Džej je zvezda HBO kanala, a za nekoliko meseci počeće da se emituje serija u kojoj igra glavnu ulogu, piše Blic Puls.

Inače, Nina Seničar do nedavno je bila u vezi sa glumcem Dominikom Adamsom, ali nikada nije želela da ljubavni život javno eksponira.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) NINA SENIČAR POKAZALA NOVOG DEČKA: Manekenka smuvala američkog glumca!

Izvor: Kurir, 13.Nov.2015

Srpska manekenka i glumica Nina Seničar već dva meseca uživa u vezi sa glumcem Džej Elisom, zvezdom HBO kanala...Njihov odnos je prvenstveno bio prijateljski, da bi se kasnije iz njega rodila ljubav. Manekenka je nedavno raskinula vezu sa glumcem Dominikom Adamsom i trudila se da sakrije svog novog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.