Nikol Kidman, Margo Robi i Šarliz Teron u filmu Bombshell (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2019, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Kidman, Margo Robi i Šarliz Teron u filmu "Bombshell" (VIDEO)

Stigao je prvi trejler za dugo najavljivani biografski film "Bombshell" koji je okupio fantastični žženski glumački trio - Nikol Kidman, Margo Robi i Šarliz Teron, kao žžene koje se nađu u sukobu sa osnivačem medijske kuće Fox Njuz.

Novo ostvarenje reditelja Džeja Rouča prati pad osnivača i direktora medijske kuće Fox Njuz Rodžera Ejlsa, koji je optužen za seksualno zlostavljanje i maltretiranje zaposlenih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Sjajne glumice naći će se u ulozi tri novinarke koje su odlučile da se suprotstave svom šefu i šovinizmu. Tako će se Kidman naći u ulozi Grečen Karlson, Teron će glumiti Megin Keli, dok je Margo Robi u ulozi Kejl Pospisil.

One će podneti optužbe za seksualno zlostavljanje u zamenu za veliku svotu novca i time priče iz tišine pretvoriti u pravu bombu, što se navodi i u prvom trejleru za ovu biografsku dramu, prenosi Klix.ba.

Ejls je podneo ostavku 2016. godine nakon što je bio na poziciji direktora FOX-a gotovo 20 godina.

Premijera "Bombshell" najavljena je za 20. decembar u bioskopima u SAD, a film potom kreće u svetsku distribuciju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi trailer za Bombshell

Izvor: Domino Magazin, 17.Okt.2019

Evo ga novi trailer za Bombshell. U pitanju je drama o seksualnom zlostavljanju na Fox News u kojoj glume Charlize Theron, Nicole Kidman i Margot Robbie. Novi film režisera Jayja Roacha prati pad Rogera Ailesa, osnivača i direktora medijske kuće koji je optužen za seksualno zlostavljanje i maltretiranje...

Nastavak na Domino Magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.