Najbogatija pevačica na svetu, a nikad niste čuli za nju

Izvor: B92, 15.Jun.2018, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbogatija pevačica na svetu, a nikad niste čuli za nju

Pevačica i bivša misica Kirsti Bertareli našla se na listi najbogatijih žena sveta. Njeno bogatstvo se procenjuje na 9,88 milijardi dolara, a svetski mediji pišu da je bogatija od kraljice Engleske, pevačice Adel i spisateljice Džej Kej Rouling.

Kirsti Bertareli je britanska pevačica koju su mediji prozvali najbogatijom ženom na svetu, piše Dejli mejl.

Iako se zaista bavi pevanjem, svoje bogatstvo nije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stekla sama već udajom za supruga Ernesta, švajcarsko-italijanskog biznismena koji ima bogatstvo od 9,88 milijardi dolara, navodi se u "Sandej tajmsu".

Kirsti je bila obična devojka iz srednje klase sve dok nije pobedila na takmičenju u lepoti u Velikoj Britaniji. Nakon što je 1988, godina postala misica, ona počinje da radi kao tekstopisac, a potom i da se bavi pevanjem.

Potpisala je ugovor sa producentskom kućom Univerzal mjuzik, za koju je objavila prvi album Elusive, a kasnije je sarađivala sa Ronanom Kitingom, članom irske pop grupe „Boj zon" (Boyzone) i Nikom Mejsonom iz grupe „Pink Flojd".

Snimila je pesme za britansko-švajcarsku humanitarnu organizaciju Smiling children, a magazin "Mata" piše da Kristi ima "zlatan glas".

"Kirsti je takođe izuzetan performer, što je dokazala njeno učešće na Simpli red oproštajnoj turneji i na Montre džez festivalu (Montreux Jazz Festival). Četrdesetšestogodišnja pevačica se sada vraća u studio sa svojim bendom. Njen novi album će biti objavljen ove godine", piše na njenoj zvaničnoj internet-stranici.

Inače, Kirsti živi u Švajcarskoj sa suprugom Ernestom i sa troje dece. Za milionera se udala 2000. godine, a par vodi izuzetno raskošan život, putujući sa jednog na drugi kraj sveta, uživajući na najluksuznijim svetskim destinacijama, saznaje Dejli mejl.

A kako izgleda poslednji muzički spot najbogatije pevačice na svetu možete pogledati u nastavku...

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najbogatija pjevačica na svijetu, a čuli za nju

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jun.2018

Pjevačica i bivša misica Kristi Bertareli našla se na listi najbogatijih žena svijeta. Njeno bogatstvo se procjenjuje na 9,88 milijardi dolara, a svjetski mediji pišu da je bogatija od kraljice Engleske, pjevačice Adel i spisateljice Džej Kej Rouling...Kristi Bertareli je britanska pjevačica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.