Na oduševljenje dama: Džej Lo dovodi Enrikea Iglesijasa u Beograd!

Izvor: Poznati.info, 12.Jun.2012, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na oduševljenje dama: Džej Lo dovodi Enrikea Iglesijasa u Beograd!

Svetska pop diva Dženifer Lopez koja ce 20. novembra nastupiti u Beogradskoj Areni u okviru svoje turneje Dens Agen, dovešce sa sobom i latino zavodnika Enrikea Iglesijasa.

On će zajedno sa njom otpevati nekoliko pesama, a odluku da dođe u Srbiju doneta je pre dva dana budući da se zgodni pevač ne pojavljuje na svim njenim nastupima u okviru turneje.

Enrike će ipak doći zajedno sa Džej Lo i nastupiće pred publikom u Beogradu. Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << protokolu, on će u Beograd doputovati na sam dan koncerta i sutra ujutru odleteti kući. Iako u početku nije bilo planirano da i on dođe, u poslednjem trenutku je promenjen plan i on će se ipak pojaviti na velepnoj sceni - navodi sagovornik blizak pevačicinom timu.

Karte za spektakl od juče u prodaji 

Pošto je objavljena vest da Dženifer Lopez dolazi u Beograd već je počelo veliko interesovanje za prodaju karata. Skaj mjuzik je zbog toga odlučio da u ponedeljak pusti karte u prodaju, jer se očekuje i veliko interesovanje publike iz regiona. Karte se mogu naći po cenama od 2.990 dinara, pa do 22.000 dinara koliko će koštati mesto u VIP loži, a svi zainteresovani ih mogu naći na blagajnama Arene, Doma Sindikata, TC Ušce, Bilet Servisa, knjižara Vulkan i Laguna i u Tržnom centru Bazar u Novom Sadu.

Izvor: S media, Press, Foto: blog.mysanantonio.com
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.