NOVE ŽRTVE EKSPLOZIJE U SMEDEREVU: Spejsi ima otvoren prelom noge, a Džej Džej je toliko istraumiran da se ne pomera

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 00:10

NOVE ŽRTVE EKSPLOZIJE U SMEDEREVU: "Spejsi ima otvoren prelom noge, a Džej Džej je toliko istraumiran da se ne pomera"

Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u stravičnoj eksploziji koja se dogodila oko 20.30 časova u Ulici slobode u Smederevu kod Karađorđevog duda.

Eksplozija se dogodila u stanu na 4. spratu, a oštećeni su i drugi stanovi u zgradi, kao i krov. Povrede su zadobili i ljubimci jedne porodice koja tu živi.

Vlasnik pasa je za medije rekao da su u trenutku eksplozije u stanu bili njegov otac i ljubimci Spejsi i Džej Džej.

- Tata je slava Bogu, dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trenutku eksplozije je gledao televiziju... Strašno je grunulo, sve se zatreslo... - priča za medije čovek koji je molio da mu ne spominjemo ime.

Dok smiruje svoja dva psa koji su zadobili povrede u stravičnoj eksploziji, i dalje pokušava da shvati šta se tačno dogodilo.

- Spejsi ima otvoren prelom noge, moraće za Beograd, sad je samo imobilisan prelom. Za Džej Džeja se ne zna da li je pretrpeo neki udarac, pošto je toliko istraumiran da se ne pomera - govori.

Vidno potresen kaže da je u trenutku eksplozije bio van zgrade, ali da je odmah otrčao natrag i krenuo ka stanu da nađe oca i pse.

Kaže da i dalje ne zna ko je čovek koji je stradao.

- Ne znamo ko je. Pričalo se prvo da je to jedan komšija, a onda smo njega videli, i sad tek ne znamo o kome se radi - kaže nam dok pokušava da smiri povređenu Spejsi koja i pored polomljene noge pokušava da hoda.

Ističe da je policija stigla veoma brzo nakon što se sve dogodilo.

- Odmah su nas sve evakuisali. Niko još ne sme da se vrati u zgradu. Većina stanara je i bila unutra. Možda nas neće pustiti čitave noći. Ovde ima dosta porodica sa malom decom... Mnogi od nas imaju u gradu i okolini familiju, ali nemaju svi - govori nam stanar.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.