NOVA HOLIVUDSKA LJUBAV - DŽEJ LO I BREDLI KUPER

Izvor: Kurir, 17.Okt.2011, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA HOLIVUDSKA LJUBAV - DŽEJ LO I BREDLI KUPER

LOS ANĐELES - Dženifer Lopez ima dečka! Uhvaćena je u automobilu s novim ljubavnikom Bredlijem Kuperom. Džej Lo pokrila je lice misleći da će uspeti da se sakrije od javnosti, piše Dejli mejl.

Prema pisanju magazin Pipl, njih dvoje su u subotu proveli neko vreme zajedno, ali na upite novinara o njihovoj vezi nisu dali nikakve komentare.

Lopezova i Kuper već su i ranije viđeni na zajedničkim večerama u Nujorku.

"Dženifer prija pažnja koju dobija od Bredlija. Zabavno joj je s njim. On je nasmejava, sviđa joj se", rekao je izvor za magazin Pipl.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džej Lo flertuje sa Bredlijem Kuperom

Izvor: medio.rs, 17.Okt.2011

Dženifer Lopez definitivno je rešila da nastavi sa svojim životom posle razvoda od Marka Entonija, a ako je verovati tračevima njenu pažnju trenutno okupira glumac Bredli Kuper.

Nastavak na medio.rs...

Novi HOT par: Dženifer Lopez i Bredli Kuper

Izvor: NaDlanu.com, 18.Okt.2011, 13:50

Magazin "Pipl" je prošlog meseca objavio da je pevačica i glumica utehu nakon razvoda od Marka Entonija pronašla u naručju Bredlija Kupera, a sada su paparaci uspeli i da "potvrde" trač....Zvezda filmova "Mamurluk" je prošlog vikenda u Los Anđelesu uslikan u kolima sa "najlepšom ženom na svetu"...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.