NFL: Denver u plej-ofu posle drame

Izvor: Vesti-online.com, 29.Dec.2015, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NFL: Denver u plej-ofu posle drame

U poslednjem meču 16. nedelje NFL-a, Denver je posle produžetaka pobedio Sinsinati 20:17 i obezbedio plasman u plej-of.

Bronkosi su gubili 14:0, ali u nastavku susreta se probudio rezervni kvoterbek Brok Osvajler, koji već više od mesec i po menja legendarnoig Pejtona Meniniga. Mogao je Denver i ranije do trijumfa, ali je kiker Brendom Mekmanus, u poslednjim trenucima četvrt četvrtine promašio "fild gol" sa 45 jardi.

Ušlo se u produžetak. Sreća je pogledala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Bronkose, imali su prvi napad, stigli do tri poena, a onda kvoterbek gostiju iz Ohaja Ej Džej Mekgregor gubi loptu, odnosno uzima mu sjajni defanzivac tima iz Kolorada Von Miler - i meč je završen.

I pored poraza, Sinsinati je osvojo Sever AFC-a, ali je propustio priliku da izbegne "vajl kard" vikend. S druge strane, trijumfom Denver je ostao lider Zapada AFC-a, ali mora da trijumfuje u poslednjem kolu jer mu opasno preti zahuktali Kanzas Siti. Jedina dilema u AFC-u je ko će da bude šesti tim koji ide u borbu za 50. Superboul, a konkurenti su Njujork Džetsi i Pitsburg Stilersi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

NFL: Bronkosi kroz produžetak do plej-ofa

Izvor: B92, 29.Dec.2015

Denver Bronkosi pobedili su protekle noći Sinsinati Bengalse sa 20:17 u poslednjoj utakmici pretposlednjeg vikenda NFL lige i plasirali se u plej-of...Junak trijumfa Bronkosa bio je Demarkus Ver koji je pre Ej Džeja Mekerona stigao do izbijene lopte u dodatnom vremenu...Posle Verove osvojene lope,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.