NAGRABUSILA Direktorka podnela ostavku zbog Krmka

Izvor: medio.rs, 09.Jun.2017, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAGRABUSILA Direktorka podnela ostavku zbog Krmka

Snežana Đurić više nije direktorka Osnovne škole „Dimitrije Davidović“ u Smederevu, u kojoj je snimljen spot „Profesorice“ Di-džej Krmka.

Posle bure koju je izazvalo objavljivanje spota neprimerene sadržine snimljenog u ambijentu ove škole ona je podnela ostavku.

U četvrtak je Inspekcija Ministarstva prosvete obavila vanredni nadzor, a sastao se i Školski odbor. Ministarstvo je odluku o ustupanju školskog prostora za snimanje ovakvog sadržaja >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << ocenilo kao nedopustivu.

Oglasilo se i Omladinsko pozorište PATOS, čiji su članovi učestvovali u snimanju spota. Oni tvrde da su ti učenici „za snimanje spota saznali u samoj školi, kao i da je obezbeđen honorar u iznosu od 500 dinara“.

Kako navode iz pozorišta, đaci „nisu znali kakav se spot snima, ali su imali poverenja u školu“.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.