Svi bruje o novim farmekama Džej Lo: Molim vas, nemojte ovo da nosimo FOTO

Izvor: B92, 25.Dec.2023, 19:06

Svi bruje o novim farmekama Džej Lo: "Molim vas, nemojte ovo da nosimo" FOTO

Slavna pevačica ovog puta nije naišla na pozitivne reakcije zbog svog stajlinga i nije u pitanju nikakva nezgoda, već promovisanje novog trenda.

Iako smo je ovih dana viđali u besprekornim izdanjima tokom prazničnih šopinga koje je obavljala sa članovima porodice; najviše u društvu svoje majke Gvadalupe Rodrigez; Dženifer Lopez se našla na meti kritika zbog svog nedavnog stajlinga posle kojeg su se mnogi začuđeno zapitali da li je moguće da će ovo postati novi modni trend.

Pevačica važi za jednu od najbolje stilizovanih dama u svetu i izaziva divljenje savršenom figurom u šestoj deceniji, ali često se trudi da promoviše i neke nove trendove. To je slučaj i s njenim autfitom u kojem je bila u jednom od poslednjih šopinga pred proslavu Božića, kada je nosila "prljave farmerke".

Poslednjih godina je u samom vrhu lestvice najbolje obučenih žena, ali ovog puta je "razočarala" javnost i izazvala potpuno drugačije reakcije.

Nosila je ležernu smeđu rolku koju je uklopila sa torbom i obućom, uz baggy farmerke sa neobičnim printom koji im daje izgled iznošenog prljavog džinsa, što, prema mišljenju mnogih, ne izgleda nimalo uredno i privlačno.

Latino diva je očigledno želela da izgleda "obično" dok je obavljala obaveze, ali je pokrenula lavinu komentara na društvenim mrežama, a većina korisnika se složila da ni po koju cenu ne prihvata ovaj trend.

Šta vi mislite?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.