Moj dečko je oduševljen Srbijom! (FOTO)

Izvor: Mondo, 12.Mar.2018, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Moj dečko je oduševljen Srbijom!" (FOTO)

Manekenka otkrila da njen dečko Džej uživa kada poseti našu zemlju.

Iako je svi prepoznaju kao zvezdu modelinga, Nina Seničar vredno radi na još dve karijere - glumačkoj i voditeljskoj. Živi na relaciji Beograd, Novi Sad- Los Anđeles i kaže da je mana tih silnih putovanja što joj uvek neko nedostaje. Ili dečko Džej ili prijatelji i porodica...

Nina i glumac Džej Elis su u ozbiljnoj vezi skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tri godine, a iako su često odvojeni zbog poslovnih obaveza, njihova ljubav opstaje, jer i Džej dolazi u Srbiju da poseti Ninu.

"On je dolazio u našu zemlju nekoliko puta i oduševljen je! Posebno je oduševljen gostoprimstvom naših ljudi", otkriva lepa manekenka i dodaje da njihova veza prolazi kroz različite faze, ali da između njih postoji veliko poverenje i ljubav i da uspevaju sve da prevaziđu.

Ona kaže da se nažalost nekoliko puta susrela sa predrasudama, jer je Džek afroameričkog porekla.

"Bilo je negativnih komentara, ali bože moje, čovek ne može svima da udovolji", rekla je Nina za "Gloriju".

PODSETITE SE INTERVJUA NINE SENIČAR ZA MONDO TV



Izvor: YouTube/MONDOPortal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.