Modna katastrofa latino dive se ne oprašta: Zbog ovoga izgleda niže i krupnije FOTO

Izvor: B92, 10.Okt.2023, 08:23

Modna katastrofa latino dive se ne oprašta: Zbog ovoga izgleda niže i krupnije FOTO

Ovakav kroj nije laskavo rešenje, posebno za stas Džej Lo, ali pošto je to ona – jedna od najlepših žena planete – fanovi nisu oštri prema zvezdi.

Dženifer Lopez, pevačica plesačica i glumica, spada u najbolje odevene žene planeta i postala je pravi majstor optičkih iluzija uz pomoć mudrog kombinovanja krojeva i dezena.

Latino diva vrlo uspeva da vizuelno suzi i izduži figuru, da učini da joj noge deluju duže, pa mnogi ni ne slute da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džej Lo visoka tek 1,64 cm.

Ovog puta je, međutim, odabrala urbani stajling koji na prvo mesto stavlja udobnost i postigla je sasvim suprotno od uobičajenog efekta.

Dženifer su paparaci u Los Anđelesu uslikali na jednom parkingu, kada je prošetala u teksas kombinezonu brenda R13, modelu nazvanom Debbie. U pitanju je vrlo atraktivan komad od džinsa koji ima kratke rukave i široke nogavice koje padaju do zemlje, pa deluje veoma komforno i prijatno.

Međutim, konture tela ostale su skrivene iza širokog kroja kombinezona, pa on nije posebno laskao njenoj figuri.

Džej Lo je uz to ponela Hermes Birkin, jednu od svojih brojnih skupocenih tašni slavnog brenda, "kanađanke" nastale u kolaboraciji brenda Jimmy Choo x Timberland, što joj je dodatno "skratilo" figuru.

Međutim, kada je u pitanju Dženifer Lopez – ni štikle ni mini-haljine nisu neophodne da izgleda prelepo!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.