Mobija udarila struja na koncertu u Amsterdamu

Izvor: Blic, 04.Jun.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mobija udarila struja na koncertu u Amsterdamu

Američki muzičar i di-džej Mobi pretrpeo je blaži strujni udar na koncertu koji je ove sedmice održao u Amsterdamu.

Lokalna televizija AT5 snimila je Mobija koji je počeo da trlja vrat i potom se srušio na pod ispod bine. Muzičar se, međutim, brzo oporavio i nastavio koncert.

"Da, pretrpeo sam blaži strujni udar na akustičnom nastupu u galeriji Refleks u Amsterdamu. Sada se osećam dobro. Možda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to bila neplanirana terapija elektrošokom", napisao je Mobi u poruci koju je postavio na svoj sat.

"Strujni udar u vrat prilično boli. Ali dobro, osećam se mnogo bolje. Sva sreća da nije bilo gore. Blagosloven bio Tesla", dodao je 45-godišnji muzičar koji je zahvalio obožavaocima na zabrinutosti.

Mobi, čije je pravo ime Ričard Melvil Hol, nastupiće 18. juna na Kalemegdanu, u Beogradu, pre Ejmi Vajnhaus.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MOBIJA UDARILA STRUJA NA BINI

Izvor: Kurir, 04.Jun.2011

LONDON - Američki muzičar i di-džej Mobi pretrpeo je blaži strujni udar na koncertu koji je ove sedmice održao u Amsterdamu, preneo je danas sajt Didžital spaj...Lokalna televizija AT5 snimila je Mobija koji je počeo da trlja vrat i potom se srušio na pod ispod bine. Muzičar se, međutim, brzo...

Nastavak na Kurir...

Mobija strefila struja na bini

Izvor: Vesti-online.com, 04.Jun.2011

Američki muzičar i di-džej Mobi pretrpeo je blaži strujni udar na koncertu koji je ove sedmice održao u Amsterdamu, preneo je sajt Didžital spaj...Lokalna televizija AT5 snimila je Mobija koji je počeo da trlja vrat i potom se srušio na pod ispod bine. Muzičar se, međutim, brzo oporavio i nastavio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.