Martin Garrix, Dixon i Tale of Us na Exitu

Izvor: B92, 12.Mar.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Martin Garrix, Dixon i Tale of Us na Exitu

Di-džej i autor dens hita "Animals" Martin Gariks potvrdio je premijerni nastup 11. jula na Exit Dance Areni, najavili su organizatori Exit festivala.

Spot za njegov hit pogledalo je preko pola milijarde ljudi na YouTube-u, a taj multi-platinasti singl osvojio je najznačajnije evropske i svetske top liste.

Tog 18-godišnjeg momka iz predgrađa Amsterdama, magazin Forbs nazvao je najvećom mladom zvezdom u usponu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imajući u vidu da ga je upravo publika izglasala na 4. mesto svetske di-džej liste, ispred imena kao što su Dejvid Geta, Avići, Skrileks i Kalvin Haris.

Gariks je vodeća zvezda i drugih najznačajnijih svetskih festivala kao što su "Tomorrowland" ili "Coaćella", a ove godine imaće čast da zatvori susedni "Sziget" na glavnoj bini.

Noć kasnije, 12. jula, na Dance Areni nastupiće i dva prvoplasirana imena sa aktuelne Resident Advisor liste, berlinski lideri novog elektronskog zvuka, di-džej i producent Dikson i elektronski duo "Tale of Us".

Njima će se na svetski slavnoj, elektronskoj pozornici Exit festivala, pridružiti i engleski tandem Simian Mobile Disco, austrijski duo Klangkarušell, istaknuti producenti Roman Flugel i Marc Kinćen (MK), te zvezde u usponu wAFF i Francesca Lombardo.

Exit festival će biti održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvr]avi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Ulaznice se nalaze u prodaji po cenama od 5.990 za Exit festival, 3.990 dinara za Sea Dance.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.