MARKO UCENJUJE LUNU! Brani joj da se viđa sa Minom i Borom!

Izvor: Svet, 01.Avg.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MARKO UCENJUJE LUNU! Brani joj da se viđa sa Minom i Borom!

Da Marko Miljković nije dominantan samo u vezi već i u privatnom i poslovnom životu svoje devojke Lune Đogani, dokazuje svakodnevno.
Naime, kako je “Alo!” saznao, di-džej iz Brusa je svojoj dragoj počeo da određuje i sa kim sme, a sa kim ne sme da se druži, kao i da joj brani da ide tamo gde ona želi.
“Luna je obećala bivšim zadrugarima da će skoknuti do Crne Gore na nekoliko dana, te da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << moći da se vidi sa Minom, Borom, Banetom, Draganom i Oljom koji su trenutno tamo, ali joj je Marko zabranio”, ispričao je za “Alo!” jedan od zadrugara sa kojim se Đoganijeva dogovarala.
Kako nam je rekao, Miljković joj je stavio do znanja da oni nisu njeno društvo, te da treba da ih se kloni, inače će je ostaviti.
“On nju konstantno ucenjuje raskidima, šta god da mu ne odgovara u njenom ponašanju on želi da promeni, preti joj da će je ostaviti. Onda ona radi sve što on poželi da bi ga zadržala. Iako je ona želela da dođe u Budvu i provede nekoliko dana sa nama, on joj je zabranio, jer smo mi “smeće” i nismo pogodni za njenu reputaciju”, ispričao je za “Alo!” jedan od zadrugara.
Budući da su svi mediji na Crnogorskom primorju, odakle svakodnevno izveštavaju, Marko smatra da bi za Lunu bilo loše kada bi je paparaci uslikali sa bivšim cimerima jer je “nisu dostojni”, te da joj takav marketing nije potreban.
svetsvet
The post MARKO UCENJUJE LUNU! Brani joj da se viđa sa Minom i Borom! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.