Lovefest 2015: Fred P - Ne bih mogao da zamislim život bez muzike

Izvor: Svet plus, 22.Jul.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lovefest 2015: Fred P - Ne bih mogao da zamislim život bez muzike

Fred P, jedan od pionira Detroit deep house muzike i di-džej koji poslednje dve decenije stvara najfiniji underground zvuk 8. avgusta stiže na SMF ENERGY Stage.

Pred svoj premijerni dolazak na festival ljubavi Fred P poznat i pod pseudonimom Black Jazz Consortium kaže da se oseća počastvovanim i da jedva čeka da se pojavi pred Lovefest klaberima. Zahvalan sam muzici, jer bez nje ne bih mogao da zamislim život. Zato dođite da zajedno podelimo ljubav i napravimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << najbolju žurku na festivalu”.

Otkako je pokrenuo svoju izdavačku kuću Soul People Music/Earth Tones, Fred P ispred sebe ima svetlu budućnost, nastavljajući da snima i gradi, poklanjajući publici svoju muziku. Njegova filozofija da je muzika univerzalni jezik dostupan svima, koji spaja ljude, ono je što ga dovodi na ostrvo ljubavi ovog avgusta, a pre tačno mesec dana izdao je svoj najnoviji album pod nazivom FP-Oner koji će posetioci imati priliku premijerno da čuju.

Na ovogodišnjem SMF ENERGY Stage-u koji je već uveliko poznat po isključivo underground zvuku, osim Fred P-a nastupaju Marcellus Pittman, DJ Q, Richard Zepezauer, Interstellar Funk, Hunee, Juju & Jordash live, The Analogue Cops live, Rivet, kao i brojni domaći di-džejevi.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.