Legendarni di-džej Derik Mej u petak u Beogradu

Izvor: Blic, 10.Apr.2013, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni di-džej Derik Mej u petak u Beogradu

Legendarni di-džej Derik Mej nastupiće 12. aprila u beogradskom klubu "Tjub", a sutradan će se predstaviti zvezda u usponu - harizmatični Džimi Edgar.

Ovaj duo stiže u okviru promocije zajedničke kompilacije “We love Detroit”, tako da će detroitska scena, jedna od najvažnijih u istoriji elektronske muzike, imati mali omaž ovog vikenda u Beogradu.

Derick Mej nastupa u petak zajedno sa Dejanom Milićevićem, koji imao nekoliko veoma zapaženih nastupa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove sezone, dok je u subotu podrška Tijana T.

Karte za petak koštaju 500, a za subotu 400 dinara. U petak će u klubu moći da se kupe i dvodnevne ulaznice po ceni od 600 dinara.

Sledeći petak (20.04) je rezervisan za nastup ekipe "Noise Destructuion" iz Novog Sada. Ovaj DJ duo spada među osnivače naše elektronske scene, a autori su i neprolaznog hita “Laki je malo nervozan”. Za poslednju nedelju (26.04) pravi specijalitet - iz berlinskog kluba Berghain, koji se smatra za nezvaničnu prestonicu klabinga, dolazi jedan od rezidenata Marsel Detman.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legendarni di-džej Derik Mej u petak u Beogradu

Izvor: Dzungla.org, 10.Apr.2013

Legendarni di-džej Derik Mej nastupiće 12. aprila u beogradskom klubu „Tjub“, a sutradan će se predstaviti zvezda u usponu – harizmatični Džimi Edgar.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.