Kristijan: Džej me opelješio

Izvor: Vesti-online.com, 03.Sep.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijan: Džej me opelješio

Dok je šibicario kod Zoo-vrta, uzeo mi je sve što sam imao, ispričao je Kristijan u "Farmi“.

Najkontroverzniji učesnik "Farme 6“ Kristijan Golubović otkrio je da ga je pevač Džej Ramadanovski 1989. godine opelješio.

- Uzeo mi je zlatni lanac, patike, jaknu i sve pare koje sam imao u tom trenutku - ispričao je anegdotu iz svog uzbudljivog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << života, u kojem su se smenjivala loša i dobra razdoblja, baš kao i u životu folkera koji ga je pokrao.

- Džej je kralj - dodao je Golubović.

Zajednička crta za bivšeg robijaša i pevača, koji je šest godina proveo u Zavodu za vaspitanje omladine, jeste i ta što su uvek otvoreno govorili o svojim porocima. Džeju nimalo nije zasmetalo ovo što je Kristijan ispričao o njemu.

- Nikad nisam krio da sam bio nevaljao - kaže s osmehom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.