Razvod sve bliži: Bijonse i Džej Zi čak borave u različitim hotelima tokom turneje

Izvor: Blic, 03.Avg.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razvod sve bliži: Bijonse i Džej Zi čak borave u različitim hotelima tokom turneje

Supružnici Bijonse i Džej Zi su izgleda digli ruke od svog braka, što potvrđuje i činjenica da tokom njihove turneje čak odsedaju u različitim hotelima.

Prema pisanju američke štampe, ista ta turneja koja se procenjuje na 100 miliona dolara, bi mogla da se i ranije završi zbog njihove svađe.

"Ne samo da odsedaju u različitim sobama, već u različitim hotelima, a na nastupe dolaze pojedinačno. Njihova >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << turneja sigurno neće stići do Pariza, a čak su nastupi u San Francisku pod znakom pitanja", rekao je izvor za jedan američki list.

Nastup u San Francisku je zakazan za sledeću sedmicu, a u Parizu je planiran za 13. septembar.

Probleme u braku je nagovestila i sama Bijonse, koja je izmenila reči pesme "Resentment", na jednom od nastupa.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Digli ruke od svog braka: Bijonse i Džej Zi na turneji borave u različitim hotelima

Izvor: Svet, 03.Avg.2014

Supružnici Bijonse i Džej Zi su izgleda digli ruke od svog braka, što potvrđuje i činjenica da tokom njihove turneje čak odsedaju u različitim hotelima. Prema pisanju američke štampe, ista ta turneja koja se procenjuje na 100 miliona dolara, bi mogla da se i ranije završi zbog njihove svađe....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.