Konačno vidimo novu Bijonse; zauvek će biti ikona stila FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 05.Feb.2024, 19:07

Konačno vidimo "novu" Bijonse; zauvek će biti ikona stila FOTO/VIDEO

Definitivno je bila u centru pažnje, a slavni su čekali u redu za sliku s njom...

Jedna od najuspešnijih pevačica svih vremena, slavna Bijonse, prisustvovala je 66. dodeli Gremi nagrada sinoć održanoj u Los Anđelesu, gde je podržala svog supruga Džej Zija koji je na bini bio s njihovom ćerkom Blu Ajvi.

Sudeći prema komentarima i objavama na društvenim mrežama, Bijonse je bila zvezda i ovog događaja koji je okupio mnoštvo slavnih ličnosti, a sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je iznenadila novim, drugačijim imidžom i stajlingom.

Iako je najčešće negovala prirodnu kosu, Bijonse se pojavila s ledenoplavom bojom kose koja je apsolutni hit ove sezone, a predstavila ju je krajem prošle godine. Mamila je poglede noseći beli šešir i skupocenu "Luj Viton" kreaciju, koja je isticala njenu prepoznatljivu figuru. Kreacija je tek predstavljena na modnoj reviji, a dizajner njenog modela je Farel Vilijams.

U stilu elegantne "kaubojke" uspela je ponovo da dokaže da diktira i modne i muzičke trendove, pa je uvek zadovoljstvo videti je - gde god se pojavi.

Na društvenim mrežama komentarišu da je postojao čitav spisak onih koji su želeli da se slikaju sa pop divom, a objavama su mreže preplavljene. Podsetimo, Bijonse je jedna od najplaćenijih svetskih zvezda na svetu.

Pogledajte momenat kada je Džej Zi izašao na scenu s njihovom naslednicom za koju kažu da neodoljivo liči na mamu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Alen Islamović i Lepa Brena" postali hit na dodeli nagrada, samo će Srbi razumeti ovo VIDEO

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 10:24

Pevačica Majli Sajrus (31) i njen dečko, bubnjar Maks Morando (24) trenutno su najveći hit na društvenim mrežama i to zbog svojih neobičnih frizura na dodeli "Gremi" nagrada...Preterano natapirane frizure pevačice i njenog dragog izazvale su burne reakcije na društvenim mrežama, a korisnici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.