Kilometrima daleko znaj da tebe voli neko! Emotivna poruka DŽEJEVE ĆERKE rastužila sve, ovo je jače od ljubavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2021, 18:55

"Kilometrima daleko znaj da tebe voli neko!" Emotivna poruka DŽEJEVE ĆERKE rastužila sve, ovo je jače od ljubavi!

"Hodaću bez odmaranja da ti na srce legnem ja...!"

Ćerka pevača Džeja Ramadanovskog Marija Ramadanovski objavila je na Instagramu dirljivu poruku koju je posvetila svom ocu.

Na profilu Marije Ramadanovski piše: "Kilometrima daleko znaj da tebe voli neko, to sam ja! Kilometrima bez kraja hodaću bez odmaranja da ti na srce legnem ja". Džejeva ćerka je uz emotivne reči objavila sliku sa ocem i hešteg #volim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << te anđele moj.

A post shared by MARIJA RAMADANOVSKI🧚‍♀️ (@marija_ramadanovski)

Marijinu objavu lajkovalo je oko 2.000 ljudi, a među komentarima je i ovaj: "Uh, znam kako ti je, i ja prolazim kroz tu bol i tugu".

A post shared by MARIJA RAMADANOVSKI🧚‍♀️ (@marija_ramadanovski)

Čuveni pevač narodne muzike preminuo je 6. decembra prošle godine u Beogradu, od posledica srčanog udara. Sahranjen je pet dana kasnije u  Aleji zaslužnih građana na Novom Groblju. Beograd a i ostatak Srbije danima se opraštao od legendarnog Dorćolca.

Džej Ramadanovski je ćerku Mariju dobio sa bivšom suprugom Nadom sa kojom ima i ćerku Anu. Godinama je bio u vezi sa Andrijanom Tomanić.

Galeriju sahrane Džeja, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.